Datalogic Matrix 320 – stacionární průmyslové čtečky čárových kódů, které zvýší produktivitu

Jak ještě posunout procesy v logistice nebo ve výrobě? Objevte výhody stacionárních průmyslových čteček čárových kódů Datalogic Matrix 320 2MP a 5MP, které disponují bezkonkurenčním zorným polem, špičkovým výkonem a flexibilitou. Prozkoumejte všechny parametry. 

 

Obsah článku

Výhody průmyslové čtečky Datalogic Matrix 320 v kostce

Matrix 320 5MP – další krok pro zdokonalení logistických operací

Matrix 320 2MP – nejinovativnější senzor na trhu 

Vestavěné senzory a ideální výkon skenování čárových kódů 

Optické možnosti, které dominují ve své třídě 

Konfigurace Matrix 320 přesně podle potřeb 

Snadno dostupné příslušenství k Matrix 320

 

Výhody průmyslových čteček Datalogic Matrix 320 v kostce

Průmyslová čtečka čárových kódů Matrix 320 patří mezi nejlepší zařízení v dané kategorii. Vyniká bezkonkurenčním zorným polem, které mění možnosti sledovatelnosti v logistických a dalších aplikacích. Datalogic Matrix 320 zaručuje špičkový výkon, všestrannost, rychlé a hromadné načítání štítků. 

Mezi další výhody Datalogic Matrix 320 patří snadné nastavení, celá řada modulárních čoček a dalšího příslušenství, které vylepšuje funkce a parametry. 

Rekapitulace hlavních výhod Datalogic Matrix 320

  • Hromadné načítání štítků nebo kódů. 
  • Automatická detekce skenování. 
  • Nastavení limitů pro eliminaci nechtěných skenů. 
  • Bezpečné pro oči pracovníků. 
  • Řešení pro nejnáročnější aplikace. 
  • Jednoduchý způsob sledování výkonu operátora. 
  • Modulární design s možností dalšího rozšíření. 

 

Datalogic Matrix 320 5MP – další krok pro zdokonalení logistických operací

Nová stacionární čtečka čárových kódů Datalogic Matrix 320 5MP je postavená na vícejádrové platformě. Je vybavená HDR, výkonnými objektivy C-Mount a 5MP snímačem. Díky tomu nabízí nadstandardní čtecí výkon s působivým zorným polem, které načítá hromadně čárové kódy v širší aplikační oblasti. S Datalogic Matrix 320 5MP mohou provozy rapidně zvýšit produktivitu v logistických operacích. 

Datalogic Matrix v logistice

 

Datalogic Matrix 320 2MP – nejinovativnější senzor na trhu

Snímač Datalogic Matrix 2MP ve formátu 16:9 nabízí horizontální zorné pole s výkonem 3MP snímače. Senzor je postavený na platformě Multicore, která poskytuje bezkonkurenční rychlost čtení v náročných průmyslových aplikacích. Tato stacionární čtečka disponuje silným výkonem, který si poradí také s načítáním poškozených štítků. Jeho kompaktní tvar dovoluje montáž prakticky kdekoliv. 

 

Vestavěné senzory a ideální výkon skenování čárových kódů

Všechny modely řady Datalogic Matrix 320 mají vestavěnou řadu senzorů, které zajišťují lepší uživatelskou zkušenost nutnou pro optimalizaci procesů v logistice nebo ve výrobě. Například senzor Time of Flight (ToF) automaticky detekuje vzdálenost skenování kódů, aby dynamicky optimalizoval fotometrická nastavení. Díky tomu je tak automaticky zajištěný ideální výkon skenování

Průmyslový skener Datalogic Matrix 320 se snadno instaluje a dokáže si “zapamatovat” polohu do trvalé paměti. Automatická detekce nechtěné změny orientace varuje obsluhu, aby provedla nápravu. Tím se snižují náklady spojené se zastavením výroby nebo jiného procesu. V případě výměny Matrix 320 je možné údaje o poloze snadno obnovit na novém zařízení. 

 

Optické možnosti, které dominují ve své třídě

Stacionární skener Datalogic Matrix 320 2MP je vybavený optikou 6 mm, 9 mm a 16 mm pro různé pozorovací úhly. Nejvyšší modely nabízejí možnost elektronického nastavení zaostření pro dokonalou flexibilitu čtení. Obsluha tak může dálkově měnit nastavení a nemusí ke skeneru fyzicky chodit, což výrazně šetří čas. Dálkové ostření se hodí například v případech, kdy je potřeba udělat více snímků stejného objektu v různých ohniskových vzdálenostech. 

Matrix 320 v logistice a výrobě

 

Konfigurace Matrix 320 přesně podle potřeb

Stacionární průmyslové skenery čárových kódů Datalogic Matrix 320 si můžete libovolně přizpůsobit díky čočkám, osvětlení, filtrů a dalšího příslušenství pro vlastní konfiguraci. Čtečku lze nastavit tak, aby řešila naprostou většinu vertikálních aplikací. 

Barva a intenzita osvětlení jsou snadno volitelné na základě typu kódu nebo materiálu, na kterém je kód umístěn. Pokud však dáváte přednost jednoduchému řešení typu plug and play, můžete si pořídit hotové a plně funkční řešení, které můžete použít ihned po vybalení z krabice. 

 

Snadno dostupné příslušenství k Datalogic Matrix 320

Řada Datalogic Matrix 320 přichází se širokou škálou montážních držáků, otočných konektorů a možností zapojení, aby vyhovovaly všem typům instalace. Řada Matrix 320 poskytuje také 360º vícebarevnou vizuální zpětnou vazbu. Pokud bylo načítání čárového kódu úspěšné, signalizuje zelenou barvou. Pokud nikoliv, rozsvítí se červeně. Datalogic Matrix 320 nabízí řadu dalších variant. 

Zjistěte víc o technologii pro logistiku a výrobu. Ozvěte se nám

nezávazná konzultace